U bent hier: Senioren » Historie » Seizoen 2012/2013
Bekijk de site normaal
Go Stores Fysio Beter MTP Supplies Van Beynum Toerkoop Bodegraven Kempkes Optiek de Goudse verzekeringen Van 't Hof Makelaardij Sponsor worden? Base Logistics Basis Daems Koren Airco de Tapperij Witgoed OnlineMazda

Seizoen 2012/2013

Senioren 2 1213 | 29-04-2013

Senioren 2 versus Sanctus Virgilius

Een fotoserie van een rugbypot op het veld van rugbyclub Delft op 28 april 2013. Klik hier om ze te bekijken.

Senioren 2 versus Sanctus Virgilius


Senioren 1 1213 | 15-04-2013

RFC 1 versus Diok 3

Zondag 14 april was de laatste wedstrijd van dit seizoen voor het heren 1 team. De wedstrijd mocht worden gespeeld tegen Diok 3. RFC Gouda ging voor een nipte overwinning, 17-15!
Els Barnas maakte foto's.

Klik hier om de foto's te bekijken

 RFC 1 versus Diok 3


Senioren 2 1213 | 07-04-2013

Goudse Giganten overwinnen

Deze dag gaat zeker de boeken in als legendarisch maar ook als leerzaam. Ymo is zelden zo trots op zijn vader en oom geweest, Stijn heeft geleerd wat een tackle is en respect in huize kusters is ook weer hersteld. Want Dennis "zo staat een man in de tweede rij". 

De Delftse mannen van Thor 2 wisten niet wat ze zagen. De ene Goudse mastodont na de andere betrad het veld, waar Thor wel serieus een warming up deed!!  Mannen als Appo, Kwink, M. Boov, P.  Boov, R. Kusters, Mike, Both, Gert Jaap, Pete, vd Steen, Wouter B. kwamen onder luid applaus en COME ON GOUDA het veld op. 

 De wedstrijd was nog niet koud begonnen, welke trouwens door een top ref (Rolf)  werd geleid, of de eerste serieuze break door onze veurzittert werd gemaakt en afgemaakt. Thor had de eerste 40 minuten niets in te brengen, scrums gingen naar Gouda. Tackles werden gemaakt in de lijn door Pete en Mike. Paar rolling mauls waar zelfs Wales jaloers van wordt. Mooie loopacties door Jeroen, Michiel en Thijs P. Delft wist niet wat er gebeurde, maar het was rugby les van de hoogste orde. Ruststand iets van 24-0. Na rust kwamen de studenten iets terug en begrepen ze dat ze het snel en in de lijn moesten zoeken, dit resulteerde in 2 mooie trys. Gelukkig konden we met hard werken en techniek de wedstrijd weer naar Gouda trekken. Paar mooie loopacties en stevige tackles zorgden niet alleen voor een gebroken rib maar ook voor wat lucht in punten. Dit alles gebeurde bij de eerste zonnestralen van 2013. Dus heren nog paar weken en dit seizoen met 16 blessures is weer voorbij.

 Voor de statistieken zoals ze ook 10 jaar geleden waren: 2 * Patrick 2 * Kwink 2 * Michiel, vd Steen en Koen (homo). 

 Uw schrijvende prop Wouter

 PS:  wil degene die zo stonk in de scum zich bekend maken! Both wil zelfde ontbijt!

 

Klik hier voor de spectaculaire beelden!

Gouda 2 versus Thor


Pagina 1 van 9  > >>

Menu