U bent hier: Home » Archief 2011/2012
Bekijk de site normaal
Go Stores Fysio Beter MTP Supplies Van Beynum Toerkoop Bodegraven Kempkes Optiek de Goudse verzekeringen Van 't Hof Makelaardij Sponsor worden? Base Logistics Basis Daems Koren Airco de Tapperij Witgoed OnlineMazda

Archief 2011/2012

Nieuws Archief 1112 | 05-23-2012

Update bestuur V mei 2012

Het seizoen zit er bijna op, afgelopen weekend hebben we genoten van het 2e GoTouch toernooi van RFC Gouda. Wat een heerlijke dag is dit geweest. Goed georganiseerd, heerlijk weer en aantrekkelijk rugby. Leuk om te zien hoe een mix van jeugd, ouders, kennissen, vrienden en vage bekenden,  soms zeer aantrekkelijk rugby lieten zien waar het er competitief aan toeging. Nogmaals dank aan de organisatie en deelnemers ! Op naar de 3e editie.

 

In de competite kan ik met trots zeggen dat de jeugd op alle fronten om de prijzen hebben meegedaan. De Mini´s zijn 9e geworden op het NK, Turven zijn naar huis gekomen met 1e prijs of het HRC Beach Toernooi, Colts hebben de Plate gepakt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ons 2e team is mooi in de middenmoot geëindigd en ons 1e gaat volgend seizoen revanche nemen in de 3e klasse. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het dames rugby regelmatig de landelijke kranten haalt. Onze oranje dames horen bij de beste 10 landen in de wereld als het om 7´s rugby gaat, ook wij hopen met die extra aandacht hiervan een graantje te kunnen meepikken. Onze dames hebben dit volledige seizoen samen met Rotterdam meegedraaid in de competitie en we vertrouwen op een mooi vervolg volgend seizoen.

 

Voor volgend seizoen zullen we het verder professionaliseren uitbouwen. Denk hierbij aan verbreden van Fysio aanbod, verder afmaken clubhuis, (buitenlandse) clinics, betere materialen etc etc. Ook de sponsoren zullen weer een belangrijke plek innemen binnen onze club om verdere groei mogelijk te maken. Met Go-Stores als hoofdsponsor zullen we hier nog veel over horen, natuurlijk in nauwe samenwerking met de overige sponsoren.

Inmiddels heeft ere-lid Bob vd Steen het initiatief genomen om een heuse RFC Gouda businessclub op te gaan richten. (voor meer details kan je mij hierover een mail sturen)

 

Zo voor het einde van het seizoen zijn er nog 3 sportieve/sociale gebeurtenissen waar ik jullie aandacht voor vraag:

 

Zaterdag 2 juni seizoensafsluiting.

 

Een mooie gelegenheid om gezellig een potje rugby te spelen of lekker bij te praten. Tevens voor de senioren een mooie gelegenheid om de stramme spieren weer wat in beweging te krijgen want op zondag 10 juni speelt de “Niels Ansinger selectie” een wedstrijd tegen Reeland.

 

Hieronder het programma voor die dag:

 

09.45 uur verzamelen TBM
10.00 uur uitleg TBM programma
10.15 uur sportief onderdeel voor TBM
11.00 uur warming up ouders
11.30 uur ouders tegen kind 2x 15 minuten

12:00 uur Jong tegen Oud (alle Senioren !!!) 2 x 20 minuten
12.45 uur seizoensprijzen jeugd

13:00 uur Roofvogel demonstratie !!
13.20 uur start lunch BBQ

15:00 uur einde programma  

 

Zondag  10 juni “Niels Ansinger Selectie vs Reeland (incl BBQ etc etc)

 

 

Ameland Beach-Trip 15,16,17 juni.

 

Met een grote groep wordt er dit jaar afgereisd naar het mooie Ameland alwaar een combi van wedstrijden en tripgezelligheid tegemoet wordt gezien. Mocht je onverhoopt toch denken, ik wil mee, meld je dan bij Michiel vd Bovenkamp of Marco Overvliet

 

Als bestuur hopen we jullie te treffen op zaterdag 2 juni of 15 juni tijdens het Ameland Beach.

 

Iedereen bedankt voor een fantastisch seizoen en ik kijk nu al uit naar volgend seizoen !

 

 

Namens het bestuur,

 

Patrick van den Bovenkamp

 


Terug

Menu