U bent hier: Jeugd » Historie Jeugd » Seizoen 2009/2010
Bekijk de site normaal
Go Stores Fysio Beter MTP Supplies Van Beynum Toerkoop Bodegraven Kempkes Optiek de Goudse verzekeringen Van 't Hof Makelaardij Sponsor worden? Base Logistics Basis Daems Koren Airco de Tapperij Witgoed OnlineMazda

Verslagen Seizoen 2009/2010

Cubs 0910 | 17-04-2010

Halve Finale Combinatie Noord vs RFC Gouda

Onze cubs hebben vandaag in Heerenveen de finale van de plate competitie bereikt. In een spannende en vooral sportieve wedstrijd werd er gewonnen van Combinatie Noord: 20 - 5. Het bleef lang spannend in de eerste helft en pas tegen het einde maakte Gouda hun eerste try. Bij het begin van de tweede helft had Combi Noord zich hervonden en maakte zij een try. Zo stond het weer gelijk. Halverwege de tweede helft kregen onze cubs in de gaten waar de zwakke plekken van Combi Noord zaten en konden zo relatief makkelijk nog 3 x scoren. De trys werden gemaakt door Casper, Daud en Christiaan 2x.

Groot was de vreugde bij spelers, trainer en ouders met het behalen van dit succes.

We weten inmiddels ook, zoals verwacht, dat onze tegenstander in de finale Bekaro zal zijn. De finale zal zaterdag 24 april in, waarschijnlijk, Breda gespeeld worden, maar zeker is dat nog niet. Maandag zal daar meer duidelijkheid over komen.

Verder wil ik de ouders, die vandaag gereden hebben, heel erg dank zeggen, en niet in de laatste plaats voor hun support en meeleven. Dank jullie!


Colts 0910 | 11-04-2010

Colts spelen beslissende wedstrijd voor kwartfinales

 

De Colts moesten het Zondag 11 April opnemen tegen directe concurrent Diok om uit te maken wie winnaar in Cup Poule A zou worden.

Een spannende en gelijk opgaande stijd was het gevolg. Eindresultaat 10 - 10. Helaas voor de jongens van Gouda is deze stand niet genoeg om Diok voorbij te gaan in de Poule.

Als nummer 2 in  Poule A spelen onze Colts nu volgende week uit, tegen de nummer 1 van Poule B; HRC. Zodra KO tijd bekend is zal die natuurlijk in de agenda gezet worden.


Junioren 0910 | 03-04-2010

RFC Gouda vs Maesteg Welsh RFC


Pagina 1 van 11  > >>

Menu