U bent hier: Home » Archief 2012/2013
Bekijk de site normaal
Go Stores Fysio Beter MTP Supplies Van Beynum Toerkoop Bodegraven Kempkes Optiek de Goudse verzekeringen Van 't Hof Makelaardij Sponsor worden? Base Logistics Basis Daems Koren Airco de Tapperij Witgoed OnlineMazda

Archief 2012/2013

06-08-2013

BELANGRIJKE DATA AUGUSTUS/SEPTEMBER

  • Dinsdag 20 augustus aanvang trainingen Colts en Senioren!!
  • Zaterdag 24 augustus teamuitje voor de senioren vanaf 14:00uur (komt Koen op terug) 
  • Zaterdag 31 augustus oefenwedstrijd senioren in en tegen Spakenburg (gaan met de bus, geef je op bij Michiel) 
  • Maandag 2 september aanvang trainingen TBM 
  • Zaterdag 7 september 16:00uur seizoensopening met nieuwe clubtenue 
  • Zondag 8 september eerste competitie wedstrijd senioren

Dordtsche RC – RFC Gouda 1, KO 13:30uur in Dordrecht

HRC 4/Gouda 2 – Oemoemenoe 2, KO 14:30 in Den Haag

  •  Woensdag 11 september 20.00 uur Algemene ledenvergadering

 

Gr.,

Michiel


25-07-2013

Klusdag 20 juli 2013

Gouda aanhangers,

Zaterdag 20 juli was het weer klusdag op een - gelukkig -  niet al te warme dag. De opkomst was niet overweldigend maar toch een leuk klusteam bestaande uit :Container


Hans vd Poel (the one and only….)
Siepke en Bonar (ouders van Tjerk en Jens)
Nick Barker (teammanager turven)
Rolf Idsinga
Ruud Kusters
Thijs en Amy
Gert Jaap


Het was de bedoeling om onder andere die prachtige voorraad container van verf en stroom/licht te voorzien wat gelukt is. Daarnaast hebben wij veel ophangwerk werk (zie foto) verricht en zijn alle meubelen nog een keer goed in de verf gezet.kernwaarden


Iedereen enorm bedankt weer voor zijn inzet en ook gezelligheid deze dag, de volgende keer hopen we op iets meer vrijwilligers. Op naar de volgende klusdag!

Groet,
Michiel


25-06-2013

29 juni a.s. League Rugby: Nederland vs België

Zaterdag 29 juni a.s. speelt het Nederlandse Rugby League team de 2e officiële wedstrijd van het jaar. Na enkele maanden geleden in Duitsland met 28-20 te hebben verloren, nemen de mannen het nu op tegen België. Waar in Duitsland Gouwenaren Thomas van Driel en Gerbert van Bochove hun 1e "cap" gehaald hebben, verschijnen er tegen België misschien zelfs nog meer (ex-)Gouda spelers op het veld. Auke Idzerda, Giel-Jan Bogaert, Koen Maaijen en wederom Gerbert van Bochove maken een serieuze kans op selectie en speeltijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd spelen de heren U21 een 9 a-side wedstrijd ook hierin wordt de nodige Goudse inbreng verwacht. Komt dus allen kijken.
 

Programma:

15.00 Nederland U20 - België U20 (9 a-side)

16.00 Nederland XIII - België XIII

 

Locatie:

Rugby Club Delft 

Bieslandsepad 16, 

2616 LL  Delft


24-06-2013

Veld in onderhoud

Kijk eens naar het veld, het begint er al weer wat beter uit te zien. Er zijn weer wat nieuwe groene sprietjes te ontdekken!!

Veld in onderhoud


18-06-2013

Rugbytrip Ameland 2013

RFC Gouda heeft zich ook dit jaar weer van zijn beste kant laten zien. Met 25 man afgereisd naar het mooie Ameland waar het Ameland Beach Toernooi werd gehouden. Na een heerlijke ontspannen rit in de BOBBUS aangekomen bij de veerboot naar Ameland. Daarna overgestapt van de bus op een serieus snelle rib om via de zeehondjes (en een paar slokken zeewater) aan te komen in Nes. De bekende soepeltrappendeamelandsestadfietsen werden door ons in bezit genomen en daarna kon de reis richting park Klein Vaarwater beginnen. Voor de oudere heren een heuse Wellness Boerderij van alle gemakken voorzien en voor de jongere onder ons een wat bescheidener onderkomen. Eerste avond was een BBQ met daarna feest op het strand in de grote feesttent. Zaterdag een "rustdag" met weer een bezoek aan de inmiddels beroemde feesttent. Zondag gezond weer op om met de fiets richting een forellekwekerij te gaan. Hier moesten de mannen aantonen ook als echte jager voor het gezin te kunnen zorgen. Met 5 forellen is Jeroen vd Steen als winnaar uit de bus gekomen. Na de dames van de horeca gelegenheid - onderdeel van het visgebeuren - aan het werk te hebben gezet ging iedereen weer richting boot. Na een rustige oversteek, met weer uitstekend werk van onze bierloods Rob Revet, stonden onze vrienden van de BOBBUS weer op ons te wachten. Tijdens de gezellig terugreis zijn de verschillende aspecten van deze trip meerdere malen besproken, voorgedaan, uitgebeeld etc etc. Om half 8 was de bus terug in Gouda en begon het "normale" leven weer.

Ik zeg een top trip en speciale dank voor de organisator: Michiel van den Bovenkamp.

Tot Ameland Beach 2014 !!

 

Rugbytrip Ameland

 

 


Pagina 1 van 21  > >>

Menu