U bent hier: Home » Archief 2010/2011
Bekijk de site normaal
Go Stores Fysio Beter MTP Supplies Van Beynum Toerkoop Bodegraven Kempkes Optiek de Goudse verzekeringen Van 't Hof Makelaardij Sponsor worden? Base Logistics Basis Daems Koren Airco de Tapperij Witgoed OnlineMazda

Archief 2010/2011

09-08-2011

Coming up...

zaterdag 13 augustus: City Beach Tour op de Markt van Gouda, van 10.00- 17.00, met deelname van o.a. onze eigen jeugd, senioren dames en senioren heren!
Een unieke kans voor rugby- en clubpromotie dus laat deze niet schieten!

 


27-07-2011

Schoonmaak​dag 6 augustus

Beste mensen
 
Op donderdag 6 augustus zal er met behulp van menskracht en professionele apparatuur een schoonmaakdag in het clubhuis worden gehouden. Eenieder die graag zijn of haar steentje wil bijdragen aan een spic en span clubhuis is hier van harte welkom. Dat zal het seizoen met recht een frisse start opleveren.
Aanvang hier is 9.30, voor koffie en koek is gezorgd.
 

We zien jullie graag bij deze gelegenheid.
 
Bestuur en trainers.
 
27-07-2011

Stemmen op filmpje


Beste RFC 'ers
 
De Goudse rugbydames doen mee aan een wedstrijd om een Macbook Pro te kunnen winnen via facebook.
Ze hebben zoveel mogelijk "likes" nodig.
 
Vriendelijk verzoek aan de Facebookers van onze club op het filmpje te stemmen en natuurlijk.. zegt het voort!
 
http://www.facebook.com/video/video.php?v=152015664875452&oid=307581708980&comments
06-07-2011

Klusdag, deel II

Beste vrienden van de rugbyclub,

Vorige week zaterdag hebben wij behoorlijk wat kunnen aan de club doen dankzij de vele vrijwilligers.

Speciale dank gaat dan ook uit naar :
Dennis Both
Rolf Idsinga
Jeroen vd Steen
Joop van Dorp
Rob Jaspers
HP voorhoeve
Jacco van Dam
Ronald vd Knaap
Wiebe de Haan
Herman Revet
Brian Denley
en ikzelf ;-)

As zaterdag 9 juli een herkansing voor de mensen die nog niet zijn geweest maar uiteraard zijn dezelfde mensen als de vorige van harte welkom.
Koen Maaijen gaat een vloertje maken in het cv hok en kan wel een hulpje gebruiken maar daarnaast is er ook nog erg veel schilderwerk binnen en buiten te doen. Een groot deel is al geschuurd en in de grondverf gezet dus gaat met name om aflakken.
Hulp in de vorm van een lekkere lunch is natuurlijk ook van harte welkom :-).

Wie meldt zich aan via klussen@rfcgouda.nl? Het is toch leuk om te kunnen zeggen dat jij ook een bijdrage hebt geleverd aan het pimpen van ons clubhuis, we beginnen om 9uur.

Tot zaterdag!

Alvast bedankt gr.,
De Bouwcommissie.


27-06-2011

Persberich​t

Nederland tasman U17 v.s. BARLA U17 (Britisch Amateur Rugby League Association)


Op 30 juni zal er voor het eerst in de geschiedenis in Nederland Rugby League voor jeugdteams worden gespeeld als Verenigd Koninkrijk onder 17 jaar selectie een 6 daagse tour door Nederland zal maken.
BARLA , de Britse Amateur Rugby League Bond, stuurt een 26 man sterkte selectie naar Nederland die op donderdag 30 juni als eerste Amsterdam zullen aandoen. De Britten zijn ondergebracht in Den Haag en zullen in een tweeluik spelen tegen een Nederland Tasman Team. De Goudse inbreng komt van Bart Revet en Bob van Miltenburg.


Als sport is Rugby League in Nederland een beginnende en opkomende sport. Sinds Nederland in 2008 tijdens de WK kwalificatierondes speelde tegen Georgie, Rusland en Servie heeft de sport een bescheiden maar gestage groei doorgemaakt.
Het tweetal wedstrijden tegen de selectie van talentvolle Britse spelers zal een pittige test worden voor de Nederlandse selectie , die nu tien weken bij elkaar is. Ze staan te popelen te laten zien wat Nederland in deze leeftijd aan talent te bieden heeft.
De gedachte achter deze wedstrijden is om te laten zien wat Rugby League als sport inhoudt en om de groei van jeugdrugby een duw in de juiste richting te geven.
 
De wedstrijden zullen worden gespeeld op zaterdag 2 juli (aanvang 19.00uur) op het veld van DHC voetbalclub aan de Brasserkade te Delft en op dinsdag 5 juli (aanvang 19.00uur) op het veld van RKDEO, sportpark Centrum, Nootdorp.
De toegang tot beide wedstrijden is gratis, en een groot aantal bezoekers zou natuurlijk prachtig zijn bij deze historische wedstrijden.
Voor meer informatie kunt u naar http://www.tasmanxiii.t15.org/surfen.


Pagina 1 van 17  > >>

Menu