U bent hier: Home » Archief 2009/2010
Bekijk de site normaal
Go Stores Fysio Beter MTP Supplies Van Beynum Toerkoop Bodegraven Kempkes Optiek de Goudse verzekeringen Van 't Hof Makelaardij Sponsor worden? Base Logistics Basis Daems Koren Airco de Tapperij Witgoed OnlineMazda

Archief 2009/2010

28-06-2010

Gouda Beach 2010

Afgelopen zondag was de Goudse Markt weer omgetoverd tot strand en konden onze rugbyers onder een zinderende zon hun sport promoten.

Op internet zijn ook filmpjes van de dag te zien. klik hier of hier om te kijken.


12-06-2010

City Beach Tour

Over 2 weken is het weer zover. Dan wordt de markt van Gouda getransformeerd tot strand en zijn er allerlei beachsporten te bekijken en te doen.

Op Zondag 27 juni vindt het jaarlijkse Goudse Beachrugby toernooi plaats. Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met RFC Gouda via  scrumplease@rfcgouda.nl .

Een impressie van vorig jaar...... 


26-05-2010

Veld gesloten

Het veld is nu definitief open gegraven. Er is dus tot nader order, maar zeker tot halverwege augustus, geen training of enigerlei ander activiteit op het veld meer mogelijk.

Prettige vakantie dus !


20-05-2010

Nk Sevens voor cubs in Amsterdam

Van onze cubs fotograaf hebben we weer mooie plaatjes ontvangen van de cubs die afgelopen 15 mei deelnamen aan het NK Sevens voor Cubs in Amsterdam. Ze staan in het jeugd album.

klik hier om een impressie te krijgen van onze jongens in actie.

Op dezelfde dag was er een gezellige seizoensafsluiting voor de jeugd. Ook hier zijn foto's van. Klik hier om ze te bekijken.

 


12-05-2010

Kameraden Toernooi

Zondag a.s. vindt het kameraden toernooi weer plaats. Inmiddels stromen de aanmeldingen van buitenaf met grote getalen binnen. We verwachten zo'n 40! spelers van buitenaf.

Om al deze niet-rugbyers bekend te maken met het spel is eenieders hulp welkom. Dus kom zondag a.s. om 12.00 uur allemaal naar de uitewaardseweg, neem je sporttas mee en zo mogelijk wat reserve rugbyshirts.

Aansluitend is er een barbecue, hiervoor opgeven kan alleen vandaag nog op penningmeester@rfcgouda.nl

De foto's van voorgaande jaren laten zien hoe gezellig deze dag is, dus komt allen !!!


Pagina 1 van 17  > >>

Menu