U bent hier: Fysiotherapeut
Bekijk de site normaal
Go Stores Fysio Beter MTP Supplies Van Beynum Toerkoop Bodegraven Kempkes Optiek de Goudse verzekeringen Van 't Hof Makelaardij Sponsor worden? Base Logistics Basis Daems Koren Airco de Tapperij Witgoed OnlineMazda

Fysiotherapeut


Gebruik maken van de fysiotherapeut op de club

Trainers, Technische Commissie en bestuur investeren veel tijd in het faciliteren van een Veilig Sportklimaat. Binnen dat kader maken we gebruik van de fysio diensten van FysioBeter. De bedoeling van het inzetten van FysioBeter voor onze club is om blessures te voorkomen, tijdig blessures en de aard daarvan vast te stellen, behandelplan te bespreken etc. Iedere donderdagavond om 19:30 uur zal Robert Spruit aanwezig zijn om spelers met een blessure te zien. Als er een kleine behandeling nodig is kan dat er plekke. indien een langere behandeling nodig blijt zal Robert dit graag doen in zijn praktijk.

Robert is zichtbaar aanwezig op de club. De behandelingen vinden plaats in de scheidsrechters kleedkamer.


FysioBeter

 

FysioBeter is een fysiotherapie praktijk onder leiding van Robert Spruit en Stijn Verwey

Robert en Stijn kennen elkaar van de masteropleiding tot manueel therapeut. Al snel bleek dat ideeën over fysiotherapie en manuele therapie van Robert en Stijn dicht bij elkaar liggen. In juli 2012 zijn deze ideeën omgezet naar de fysiotherapiepraktijk FysioBeter.

Sinds mei 2013 zijn we een fysiotherapiepraktijk gestart op de Kouwe hoek 24 te waddinxveen.

 

Afspraak maken? 

FysioBeter,
Zuid II, 2741 PX Waddinxveen
 
Tel: 0182-752165


Klik hier voor de website


Menu